sve kategorije

Početna> O nama > 10 godina Bloomdena

10 godina Bloomdena

Generalni direktor Bloomden Bioceramics Anthony Tang pridaje veliku važnost razvoju tehnologije i nadogradnji proizvoda, te osobno sudjeluje u razvoju proizvoda tvrtke.

Tvrtka je akumulirala tehnologiju istraživanja i razvoja više od 6 godina u području keramičkih materijala za protezu i ima mnogo patenata. U ovom projektu korišteno je 9 različitih praškastih materijala na porculanskom bloku, što proizvod čini bližim prirodnim zubima po izgledu propusnosti i promjeni boje, uz što estetski učinak. Istodobno, fizikalna i kemijska svojstva zuba su veća od istih proizvoda, što sveobuhvatnu konkurentnost proizvoda čini snažnijom.

Tvrtka posjeduje kompletan set opreme za protetske porculanske blokove od prerade praha, suhog tlaka, izostatskog tlaka i procesa predsinteriranja. Istodobno, posjeduje i kompletan set opreme kao što su stroj za rezbarenje, brusilica/peć za visokotemperaturno sinteriranje i drugu opremu potrebnu za obradu proteze u stražnjem dijelu. Ima univerzalni stroj za mehaničko ispitivanje, tester tvrdoće, tester gustoće i drugu opremu za fizičko i kemijsko ispitivanje u opremi za detekciju, te ima kompletan set opreme integriran s istraživanjem i razvojem i proizvodnjom, kako bi se osigurala konkurentnost proizvoda tvrtke.


Za više informacija, kontaktirajte:

Anthony Tang

General Manager

Bloomden biokeramika

+ 86 176 5248 6857

Pošaljite e-poštu Anthonyju Tangu


Kontaktirajte Nas


(86) 731-8421-2982

Kineski ured: Fl.7 Bldg 5, CEC Software ParkYuelu Dist, Changsha, HN
Ured u SAD-u: 2030 Main Street, Suite 1300 Irvine California 92614 Sjedinjene Američke Države

info@bloomden.com

https://www.bloomden.com