sve kategorije

Početna> O nama > O Bloomdenu

O Bloomdenu

Bloomden Bioceramics je stvoren 2012. godine s konceptom pružanja visokokvalitetnih proizvoda od cirkonij dioksida za međunarodne dentalne laboratorije i distributere kroz suradnju sa stranim kupcima radi poboljšanja kvalitete i smanjenja troškova proizvoda.

Nakon više od 10 godina prerade cirkonijevog praha u cirkonijeve protetske materijale koji zadovoljavaju standarde međunarodnog certifikacijskog sustava, naši proizvodi od dentalnog cirkonija sada se mogu održavati dugoročnom isporukom stranim kupcima, povećanim tržišnim udjelom i nadograđenim povezanim proizvodnim tehnologijama kako bi se osiguralo zadovoljstvo kupaca, nastaviti privlačiti više novih kupaca, razvijati nova tržišta i stalno nastojati stvoriti snažno tržišno okruženje za strane kupce kako bi zadovoljili potrebe kupaca i kvalitete.

Prema nepotpunim statistikama, od 2012. godine isporučili smo stotine tona cirkonijevih blokova kupcima diljem svijeta, koristeći najkvalitetniji prah od cirkonija i visokokvalitetne preše. Uz podršku tima keramičkih inženjera, Bloomden Bioceramics je u mogućnosti proizvoditi dosljedno visokokvalitetne blokove od cirkonija. Naši blokovi od cirkonija su 100% pažljivo pregledani prema ISO certificiranom sustavu kvalitete.

Bloomden Bioceramics proizvodi i obrađuje različite blokove od cirkonijevog dioksida za restauraciju zuba, uključujući bijele cirkonijeve blokove, unaprijed obojene cirkonijeve blokove, višeslojni gradijent boje cirkonija, itd. Proizvodi imaju visoku čvrstoću, visoku propusnost, visoku simulaciju i estetske karakteristike. I može ga učiniti kompatibilnim s CAD/CAM sustavom glodanja.

Tvrtka posjeduje kompletan set opreme za obradu proteza, suho prešanje, izostatičko prešanje i predsinteriranje. Istodobno, posjeduje i kompletan set opreme kao što su strojevi za graviranje, brusilice/peći za visokotemperaturno sinteriranje i tako dalje za obradu proteza. Što se tiče opreme za ispitivanje Posjeduje opremu za fizikalno i kemijsko ispitivanje kao što je univerzalni stroj za ispitivanje, tester tvrdoće, tester gustoće itd., te kompletan set opreme za istraživanje i razvoj i proizvodnju, što jamči konkurentnost proizvoda tvrtke.

Generalni direktor tvrtke je stručnjak koji se u području keramike za proteze bavi više od 15 godina. Istovremeno, on je šef koji se fokusira na inovacije proizvoda i tehnološke inovacije. Stručnjaci i profesori u području nemetala imaju odnos suradnje kako bi tvrtki pružili tehničko vodstvo i stručno vodstvo. U isto vrijeme, tvrtka je izgradila tim inženjera s bogatim iskustvom u istraživanju i razvoju u keramičkom području kako bi osigurala jamstvo za istraživanje i razvoj i stvaranje tehnologije proizvoda.


Potvrde

FDASFDA

               FDA SFDAKontaktirajte Nas


(86) 731-8421-2982

Kineski ured: Fl.7 Bldg 5, CEC Software ParkYuelu Dist, Changsha, HN
Ured u SAD-u: 2030 Main Street, Suite 1300 Irvine California 92614 Sjedinjene Američke Države

info@bloomden.com

https://www.bloomden.com