sve kategorije

Početna> O nama > Bloomden filozofija

Bloomden filozofija

Od 2012. posvećeni smo pružanju najboljih dentalnih cirkonskih blokova i podrške u industriji. Prihvaćamo napredak u tehnologiji višeslojnog cirkonija i naši klijenti koriste mnoge višeslojne cirkonijeve blokove za dizajn i proizvodnju milijuna dentalnih laboratorijskih kućišta i kutija za klinike, uz naše visokokvalitetne sustave, Bloomden Bioceramics je u cijelom svijetu prepoznat kao 3 najbolja dentalna izvoznik cirkonija blokova iz Kine koji ima iskusne i obrazovane timove za prodaju i tehničku podršku.

Naš osjećaj predanosti vidljiv je u svim našim odnosima - od distributera do krajnjih korisnika klinika i šire. Naša predanost razvoju i njegovanju dugoročnih odnosa s našim svjetskim distribucijskim kanalima osigurava da će naši kupci uvijek imati na raspolaganju najiskusnije stručnjake za prodaju i podršku dugo nakon početne prodaje.

Kako se tehnologije razvijaju i potrebe kupaca postaju sve sofisticiranije, shvaćamo važnost kontinuiranog tehničkog istraživanja i razvoja u industriji restauracije od cirkonija zuba.Kako možemo pružiti ovu razinu predanosti i usluge? Bloomden, kao tvrtka, ne bi bio lider u ovoj industriji da nemamo tim iznimno predanih i talentiranih zaposlenika. Posljednje smo rangirani među prva 3 u izvozniku dentalnog cirkonija iz KineDvije godine i napreduju u narednoj godini. Prema našim zaposlenicima postupamo pošteno i s poštovanjem, tako da se i oni na isti način odnose prema našim klijentima.

U Bloomden Bioceramicsu ono što radimo shvaćamo vrlo ozbiljno. A ono što radimo je tehnološki proboj, kao što je istraživanje o ravnoteži prozirnosti i čvrstoće, izdržljivosti i estetike, naši inženjeri i tehničari koji vode tehničke smjernice i proizvode cirkonijeve proizvode i drugu CAD/CAM opremu koju trebate za najbolji rad Vaše tržište, istovremeno stvarajući radno okruženje koje omogućuje našem timu da najbolje služi našim klijentima - prije, tijekom i nakon prodaje.


Kontaktirajte Nas


(86) 731-8421-2982

Kineski ured: Fl.7 Bldg 5, CEC Software ParkYuelu Dist, Changsha, HN
Ured u SAD-u: 2030 Main Street, Suite 1300 Irvine California 92614 Sjedinjene Američke Države

info@bloomden.com

https://www.bloomden.com