sve kategorije

Početna> Kontakt

Kontaktirajte Nas

Pokrenite posao s cirkonijom

Dentalna CAD/CAM restauracija cirkonija je profitabilan način za pokretanje poslovanja u rastućoj industriji koja zahtijeva samo mala ulaganja.

Dentalni CAD/CAM blokovi od cirkonija toliko su jednostavni za korištenje da ćete ih moći početi koristiti u tren oka, a toliko su pristupačni da se obično sami isplate u kratkom vremenu! Bez obzira na to odlučite li otvoriti poslovni prostor ili raditi iz dentalnog laboratorija, pronaći ćete restauraciju od cirkonija za zube kao profitabilan novi način da započnete posao restauracije Dental CAD/CAM cirkonija.

aaa

Što mi je potrebno za pokretanje posla?
S cijenama koje počinju ispod 1,000 USD, možete započeti s poslovanjem u trenu. Sve što trebate su dentalni cirkoni blokovi, vlastita postrojenja, ako imate CAD/CAM opremu ili alate kao što je glodalica ili čak počevši od dentalnog laboratorija.
Je li to isplativo?
Kad god možete dodati vrijednost dentalnim blokovima od cirkonija ili drugim CAD/CAM proizvodima Bloomden Bioceramics, vaš profit može skočiti u nebo. Imamo kupce koji su platili dentalne cirkonijeve blokove ili druge CAD/CAM proizvode! Uz blokove od cirkonija u rasponu od 1,000 do oko 50,000 dolara, i s istom nevjerojatnom kvalitetom zubnih krunica ili mostova iz svakog bloka, saznat ćete zašto ljudi diljem svijeta otkrivaju potencijal zarade od dentalnih cirkonskih blokova ili drugih CAD/ CAM proizvodi.
Koje materijale mogu koristiti za blokove od cirkonija?
Sjajna stvar kod pokretanja poslovanja s dentalnim CAD/CAM blokovima od cirkonija je ta što su Bloomden Bioceramics dentalni cirkonski blokovi toliko svestrani. S jednim strojem za glodanje možete glodati zubne krunice, mostove, inleje, onleje, coping ili implantate i još mnogo toga. Ograničeni ste samo svojom maštom!
Kako mogu saznati više?
Ispunite obrazac kako biste primili naše kratko upoznavanje s Bloomden cirkonskim blokovima po raznim vrstama sustava, dimenzija.

Kontaktirajte Nas


(86) 731-8421-2982

Kineski ured: Fl.7 Bldg 5, CEC Software ParkYuelu Dist, Changsha, HN
Ured u SAD-u: 2030 Main Street, Suite 1300 Irvine California 92614 Sjedinjene Američke Države

info@bloomden.com

https://www.bloomden.com

Uzmite u kontaktu